Personalized Travel Planning

Top
Image Alt
  /  Προφίλ – Story

"You must give everything to make your life as beautiful as the dreams that dance in your imagination"

Πες μας πώς ακριβώς το ονειρεύεσαι...

και το Mary is Here θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις το ταξίδι ή τα ταξίδια της καρδιάς σου στην Ιταλία και στην Ελλάδα.

Μια εξατομικευμένη διοργάνωση ταξιδιών, ευέλικτη και προσαρμοσμένη απόλυτα στις απαιτήσεις σου, όπως και στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας.

Επειδή κάθε πελάτης για το Mary is Here είναι μοναδικός και οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσει απ’ το ταξίδι του είναι ξεχωριστές και πολύτιμες..

Με το Mary is Here δεν θα ακολουθήσεις ένα προκατασκευασμένο «πακέτο» για όλους

παρ' όλο που κι αυτή η δυνατότητα ασφαλώς υπάρχει, αν την προτιμάς.

Με το Mary is Here θα επιλέξεις εσύ τον προορισμό σου, θα μοιραστείς μαζί μας όλες αυτές τις μικρές ή τις μεγάλες σημαντικές για σένα λεπτομέρειες που θα κάνουν το ταξίδι σου μοναδικό και εμείς θα το οργανώσουμε αποκλειστικά στα μέτρα σου.

Θα φροντίσουμε να το ζήσεις όπου κι αν πας σαν ντόπιος, με την δική σου παρέα, τις δικές σου προτιμήσεις, τους δικούς σου χρόνους και τις δραστηριότητες που ταιριάζουν σ' εσένα.

Στο πλαίσιο των προσωπικών επιλογών σου, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες μας ευέλικτα και στο επίπεδο που εξυπηρετεί τις δικές σου ανάγκες για την προετοιμασία του ταξιδιού σου.

Εμείς θα ακολουθήσουμε τις επιθυμίες σου και μαζί θα ολοκληρώσουμε τον προσωπικό χάρτη του ταξιδιού σου, που ενώ θα είναι πλήρως οργανωμένο, εσύ θα νοιώθεις ελεύθερος και θα απολαμβάνεις τον προορισμό σου!.

Κι αν αναρωτηθείς: Γιατί το Mary is here;

Η απάντηση βρίσκεται στην διαφορετική και ξεχωριστή φιλοσοφία του:

Το Mary is Here πρώτα γνωρίζει και ζει σε κάθε τόπο, πριν σου δώσει την δυνατότητα να τον επιλέξεις για το ταξίδι σου!
Και με τον ίδιο τρόπο θα ταξιδέψει και σε άλλες χώρες, διευρύνοντας έτσι συνεχώς τους ορίζοντες των επιλογών σου με νέους προορισμούς.

Αρχικά θα είναι εκεί, αποκτώντας ταξιδιωτικές εμπειρίες ζωής κι έπειτα θα ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ για να τις μοιραστεί μαζί σου, για να είναι η πυξίδα σου, για να σε βοηθήσει να τις χρησιμοποιήσεις και με αυτές να δημιουργήσεις τις δικές σου εμπειρίες.

Άσε λοιπόν τη φαντασία σου να καλπάσει και δώσε στο Mary is Here την ευκαιρία να την ζωντανέψει κι έπειτα σαν ταξιδευτής και όχι σαν τουρίστας, να σε βοηθήσει να πλουτίσεις την δική σου προσωπική ιστορία μ' ένα ταξίδι ζωής!!!

Mary is here - The Story

Από μικρή είχα την βεβαιότητα, πως αν κάτι αξίζει πραγματικά να κάνουμε μέσα απ' τη διαδρομή μας στον πλανήτη που ζούμε, είναι να τον γνωρίσουμε.

Ο δρόμος μου ωστόσο, δεν με οδήγησε να ασχοληθώ απ' την αρχή επαγγελματικά με τα ταξίδια.
Υπηρετώντας για πολλά χρόνια τη θέση της διευθύντριας μεγάλων έργων πληροφορικής, δουλεύοντας για καταξιωμένες εταιρείες και ολοκληρώνοντας πολλά και διαφορετικά έργα, ανακάλυψα, ανέπτυξα και καλλιέργησα ικανότητες όπως η επικοινωνία, η κατανόηση και η ανάλυση, η αποτελεσματικότητα, η οργανωτικότητα, η συνέπεια, η μεθοδικότητα, η αγάπη για καινοτομία και δημιουργία.
Στην πορεία, συνειδητοποίησα ακόμα την έμφυτη ανάγκη μου να βοηθάω τους ανθρώπους σ' αυτό που χρειάζονται.

Σιγά - σιγά ξεκίνησα να ταξιδεύω και να γνωρίζω την πατρίδα μου, μια που ευλογήθηκα να γεννηθώ σε μια απ' τις ομορφότερες χώρες του κόσμου. Την Ελλάδα.

Κι όσο ταξίδευα, τόσο εδραιωνόταν μέσα μου η πεποίθηση πως για να γνωρίσουμε πραγματικά τους προορισμούς μας, δεν αρκεί να είμαστε τουρίστες.
Για να βιώσουμε αληθινά έναν τόπο, θα το πετύχουμε μόνο σαν ταξιδευτές, ή ακόμη σαν να είμαστε κάτοικοι, σαν να ζούμε στα μέρη που ταξιδεύουμε.

Κι έπειτα ξεκίνησα να γνωρίζω με αυτόν τον τρόπο και την Ιταλία και με μάγεψε απ' τις πρώτες κιόλας στιγμές που έζησα εκεί.
Κι αυτό το συναίσθημα με οδήγησε να ταξιδέψω σ' αυτή τη χώρα πολύ περισσότερο, έμαθα τη γλώσσα της, την κουλτούρα της, τους ανθρώπους, το φαγητό της, τις πόλεις της, τα χωριά της, την τέχνη και την ιστορία της.

Κι είναι αυτές οι απίστευτες εμπειρίες μου, που μου ενέπνευσαν την ιδέα του "Mary is Here", για να μπορώ να μοιραστώ τη γνώση μου για την Ελλάδα και για την Ιταλία και με άλλους ανθρώπους, να τους βοηθήσω να τις γνωρίσουν σαν ντόπιοι, αλλά και με τον τρόπο που εκείνοι επιθυμούν.

Είτε αποφασίσεις λοιπόν να ταξιδέψεις στην Ελλάδα, είτε στην Ιταλία, θα είμαι το μονοπάτι για τον προορισμό σου, το δεξί σου χέρι, απ' την στιγμή που θα το οργανώσουμε στα μέτρα σου, μέχρι να φτάσεις εκεί, να το πραγματοποιήσεις και να δημιουργήσεις τις δικές σου αναμνήσεις, όπως και με όποιον εσύ τις θέλεις, τις επιδιώκεις, τις ονειρεύεσαι.

Πάμε να ξεδιπλώσουμε μαζί, ένα αξέχαστο, ονειρεμένο, μοναδικό ταξίδι, πλήρως οργανωμένο, που ωστόσο εσύ θα ζήσεις σαν να μην είναι, σ' αυτές τις δύο πανέμορφες χώρες της Μεσογείου!
Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι να ονειρευτείς το ταξίδι σου και να ετοιμάσεις βαλίτσες για να ταξιδέψεις το όνειρό σου!

Για όλα τα υπόλοιπα,
Mary is here!!!